Uitzending gemist

09
feb

Presentator Koen Vlemmix wordt deze keer vergezeld door Prins Erik d’n Urste van Striepersgat en zijn adjudant Arnoud. Erik is de 66e prins van Striepersgat en aan tafel leren we hem beter kennen.

Striepersgat bestaat 6×11 jaar. In het kader daarvan is het Striepersgats Pop-up museum opgericht door een speciale werkgroep. Oud-prinsen Jan van Dijk en Camiel Bots vertellen wat er allemaal te zien is in dit bijzondere museum.

De jongste carnavalsvereniging van Striepersgat is Vijf vur Halluf Elluf. De vereniging bestaat inmiddels uit 21 leden. Aan tafel voorzitter Bas en secretaris Kim. Met hen wordt vooruitgeblikt naar het komende carnaval.

Tot slot wordt er kennis gemaakt met een nieuw raadslid. Hanneke ontvangt deze keer Renée Smulders van Helder & Gedreven aan haar tafel.

Natuurlijk is er live muziek bij AperitiVOS. De Striepersgatse Hofkapel brengt meerdere nummers ten gehore en de Hofmarjannekes brengen een mooie dans.

07
feb

De Striepersgatse Hofmarjannekes stelen de show bij AperitiVOS.

01
Feb

Een rondleiding door het striepersgats Pop-up museum. Een expositie ter ere van 66 jaar carnaval in Valkenswaard

10
jan

Politiek, organisaties en bedrijven ontmoetten elkaar bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Valkenswaard. Wij peilden bij enkele aanwezigen de vooruitzichten voor 2019.

30
dec

Ruim 150 mensen liepen op Kerstavond mee met de Fakkeltocht voor Verdraagzaamheid in Valkenswaard.

28
dec

Registratie van de Kerstnachtmis op 24 december 2018 in de H. Nicolaaskerk in Valkenswaard

24
dec

Breng tijdens de feestdagen een bezoek aan de buiten- en binnen Kerststallen in Dommelen, tot Driekoningen blijven deze staan

21
dec

Een nieuwe aflevering van de Valkenswaarde talkshow AperitiVOS, geheel in het teken van de kerstdagen met bijpassende onderwerpen.

Presentator Koen Vlemmix wordt vergezeld door Felie Spooren, pastoor van de Willibrordusparochie.

Aan tafel komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Sinds dit jaar is er een afdeling van het Leger Des Heils gevestigd in Valkenswaard. Officier en projectleider Erik Bakker licht toe wat het Leger Des Heils voor hulpbehoevenden kan betekenen in Valkenswaard en waar men het Leger Des Heils kan vinden;
  • Voor de 44e keer wordt op eerste kerstdag de Kerst-Inn georganiseerd bij Speeltuin Geenhoven. Een compleet gevulde middag met eten, drinken, optreden en spellen, speciaal georganiseerd voor eenzame ouderen. Annie van de Ven en Truus Antonis zijn beide vrijwilliger en organisatoren van de Kerst-Inn;
  • Zelf koken en lekker eten hoort bij de kerstdagen. Aan tafel zitten grand maîtres Jan de Bruijn en Jacques van Vlerken van het Culinair Gilde Brabaçonne. Zij hebben speciaal voor de VOS-kijker een smaakvol maar stressvrij kerstmenu samengesteld (zie het bericht “VOS Kerstmenu”);
  • Tot slot wordt er kennis gemaakt met een nieuw raadslid. Hanneke Deen spreekt met Ton Verhees van Samen voor Valkenswaard.

Natuurlijk is er live muziek bij AperitiVOS, deze keer in kerstsfeer. Het ensemble van Aloys Wetzer zingt geheel in de stijl van Dickens 3 Christmas carols.

08
dec

Tijdens het Prinsenbal op 10 november kwam de 66e Prins van Striepersgat met een ruimtemissie naar Valkenswaard.

01
dec

Quizzen in Dommelen! Dommelen stond in het teken van vragen beantwoorden, puzzelen, doe-opdrachten en creatieve spellen tijdens de jaarlijkse Loop naar de Pomp kwis.

Voor eerdere opnamen verwijs ik graag naar Youtube. Klik hier

Navigatie