Uitzending gemist

18
apr

Het passieverhaal van Jezus op moderne en eigentijdse wijze verteld en bezongen. Dit evenement vond plaats op 13 en 14 april 2019 bij de Willibrorduskerk in Waalre. Met veel muzikale en toneelspelende talenten uit Waalre, vol Saamhorigheid, Verbondenheid en Passie.

06
apr

Tennisvereniging LTV Dommelen viert de 40e verjaardag, maar er is een hoop veranderd. De club blijft innoveren om jeugdleden aan te trekken, want sporten wordt steeds minder populair.

06
apr

Op zaterdag 13 en zondag 14 april wordt De Kempische Passion van Harmonie Juliana Waalre opgevoerd. We namen een kijkje bij de repetitie van dit muzikale spektakel.

01
apr

Tijdens de proloog van de Valkenswaardse Dorpsquiz Eureka! konden teams zich inschrijven en de eerste punten verdienen voor de grote quiz op zaterdag 18 mei.

14
mrt

In het kader van Spare & Share doken de clienten van GGzE De Boei in Valkenswaard de keuken in om te koken voor elkaar en voor de buurtbewoners. De middag werd druk bezocht!

05
maart

Registratie van de Striepersgatse carnavalsmis 2019 vanuit de H. Nicolaaskerk in Valkenswaard.

05
mrt
KIPPENVEL… dat kregen de bezoekers in de kerk tijdens de opening van de Striepersgatse carnavalsmis 2019. Het verleden, heden en de toekomst van het Valkenswaards carnaval openden onder de tonen van een prachtige hymne de mis.

Voor eerdere opnamen verwijs ik graag naar Youtube. Klik hier

Navigatie