AperitiVOS in het teken van Corso 2019: Bravo Brabant

Vanaf zaterdag 10 november t/m zondag 25 november is er een nieuwe aflevering te zien van de Valkenswaarde talkshow AperitiVOS. Deze keer geheel in het teken van de bekendmaking van het thema van bloemencorso 2019.

Presentator Koen Vlemmix wordt vergezeld door Michael Penders, zanger en entertainer uit Valkenswaard.

Aan tafel komen de volgende onderwerpen aan bod: Gabriella Buijs is de nieuwe voorzitter geworden van de stichting Bloemencorso Valkenswaard. Haar ambitie is om van het corso een Brabants evenement te gaan maken.Communicatie en publiciteit zorgt ervoor dat het corso bekend wordt gemaakt in de regio. Hier is een heel team mee bezig. Robin Wijnen is de communicatiemedewerker van het corso en samen met Cor Driessen van Valkenswaard Marketing lichten ze toe welke stappen er genomen worden om het corso op de kaart te zetten.

Het nieuwe thema van corso Valkenswaard wordt bekend gemaakt door Stefan Versleeuwen en Frank Maas van de thema commissie. Waar moet een goed thema aan voldoen, en waarom wordt er gekozen om te werken met een thema? Het tweetal licht dit aan tafel toe. Aansluitend maakt Frank Maas het nieuwe thema voor 2019 bekend: Bravo Brabant!

Ook wordt kennis gemaakt met een nieuw raadslid. Hanneke praat met Davey Gerlings, fractievoorzitter van CDA Valkenswaard.

Natuurlijk is er ook weer live muziek bij AperitiVOS. Chansonnière en theatermaakster Elke Vierveijzer brengt live met haar gitaar twee liedjes ten gehore.

AperitiVOS is te zien op VOS TV vanaf zaterdag 10 november om ca. 20.00 uur en wordt vervolgens t/m zondag 25 november op elk even uur herhaald. VOS TV is analoog en digitaal te zien bij de volgende providers: Ziggo kanaal 36, KPN/Telfort/XS4ALL/NLE kanaal 1415, T-Mobile 733. Voor kijkers buiten Valkenswaard is de uitzending ook online terug te kijken via Uitzending Gemist.

Klik hier