VOS FM Programma’s

DE HITFABRIEK

Een informatief en vooral muzikaal programma met bekende en minder bekende hits vanaf de jaren 60 tot en met de muziek van het heden en aandacht voor het regionieuws in en om Valkenswaard. Ook voeren we regelmatig een telefonisch gesprekje met Johan Vlemmix. Interresse? Luister en kijk dan iedere zaterdagmorgen naar de Hitfabriek met TJ van het Groeneveld  van 8.00 – 10.00 uur. Verzoekjes of gewoon een berichtje via Hitfabriek@vosfmradio.nl

DIT IS RENS

Wekelijks jouw dosis engerie om samen het weekend in te gaan, met nieuwe muziek, afgewisseld met lekkerste pop. Daarnaast bellen we iedere week met Marco Carolus en kijken we wat er te koop is in en om Valkenswaard.

Vrijdag 19.00 – 21.00 uur.     Info: ditisrens@vosfmradio.nl

HITLAND

Elke zondagavond Hitland  met Ruud Kuijpers & Edwin van Ginderen. Amusementsmuziek.  Muziek van Nederlandstalig tot gouwe ouwe.

Zondag 19.00 – 22.00 uur.     hitland@vosfmradio.nl

LA VILLA STRANGIATO

De muziek bestaat voornamelijk uit Symfonische, Progressieve en Melodieuze rock uit de jaren 70 tot heden. We bespreken nieuwe Cd’s en DVD’S, concert agenda’s,  concert verslagen en thema uitzendingen waarin we uitgebreid aandacht besteden aan een artiest/band of de nieuwe CD behandelen. Heel af en toe hebben we gasten die vertellen over  hun favoriete bands en ook hun eigen muziek meenemen. Ook (bekende) artiesten uit binnen en buitenland spreken iets in of maken een jingle. Af en toe een interview op locatie voor af na een optreden.

In het tweede uur besteden we vaak extra aandacht aan concept albums; dit zijn muziekalbums met een bepaald thema en een muzikale en tekstuele samenhang.

La Villa Strangiato elke maandag 21.00-23.00 uur.

MUZIEK-CAFÉ

Iedere dinsdagavond 19.00-21.00 uur.

Twee uur lang  presenteert Pieter Zwegers gouwe ouwe muziek uit de jaren 60,70 en 80, afgewisseld met de beste Nederlandstalige muziek. Jij luistert en kijkt toch ook via onze Live Stream: www.vosfmradio.nl/live?

Voor suggesties en verzoekjes kun je tijdens de uitzending een bericht inspreken of een bericht versturen via onze Whats-App:  06 – 46.55.67.89. Een mail sturen kan natuurlijk ook:  muziekcafe@vosfmradio.nl 

PUUR HOLLANDS

Wekelijks op woensdag 20.00 – 23.00 uur nieuwe Nederlandstalige muziek van dit moment, nieuwe releases , telefonische interviews van Nederlandstalige artiesten, Live artiesten in de studio en heel veel gezelligheid meerdere malen per jaar. 

Puur Hollands Meet & Greet (muziekfeest) met optredende artiesten. 

Meer Info: www.facebook.com/puurhollands2017 en puurhollands@vosfmradio.nl

RADIO ZONDER GRENZEN

Ik ben Patrick van den Heuvel en met radio zonder grenzen te horen op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Veel lekkere hits van toen en nu en we houden je op de hoogte van de uitgaansmogelijkheden in de regio. Ben je erbij.

Volg ons op Facebook.     mail: radiozondergrenzen@vosfmradio.nl

RONDJE VAN DE ZAAK

Maandag t/m zaterdag 09.00 – 12.00 uur  “Rondje van de zaak”. Stuur jouw verzoek playlist door naar rondjevandezaak@vosfmradio.nl en jouw verzoeklijst wordt binnen enkele dagen gedraaid op VOS FM.

RUUD DRAAIT DOOR

Gevarieerde muziekmix met informatie en uitgaanstips van Valkenswaard.

Elke woensdagavond 19.00 – 20.00 uur  en Zaterdag 12.00- 14.00 uur .

info: ruud@vosfmradio.nl

VAN DER MOLEN MORGENSHOW

Bart van der Molen verlaat op een onmenselijk tijdstip zijn warme bed om met het grootste plezier platen te draaien terwijl jullie druk bezig zijn om door het ochtendritueel heen te komen.

Bart van der Molen geeft het muzikale ruggesteuntje dat je zal helpen om met goede zin een nieuwe dag te beginnen. Ook de actualiteit, nieuwtjes, weetjes en opmerkelijke zaken komen aan bod. Wat trekken we aan vandaag? En wie is er vandaag jarig?

‘s Morgens trekt de geur van zwarte sterke koffie door jouw keuken, de radio staat aan, jouw nieuwe dag is begonnen met de ‘Van der Molen in de Morgenshow’.

Elke werkdag 06.00 – 09.00 uur.

WILBERT IN DE MORGEN

Elke zaterdagmorgen, van 10.00 tot 12.00 uur, hoor je het programma “Wilbert in de morgen”, een programma met muziek uit de jaren 60 tot en met de muziek van nu.

Wekelijks neem ik je mee naar een jaartal uit het verleden met leuke weetjes uit dat jaar en een paar mooie platen die toen populair waren.

Regelmatig komen er wat leuke tips voorbij voor in- en om huis, berichten uit de regio, uitgaanstips, maar vooral muziek…lekkere muziek!

Zaterdag is DE dag om te klussen, voortaan doe je dat samen met Wilbert.

Presentatie: Wilbert de Natris.     wilbertindemorgen@vosfmradio.nl