VOS medio januari weer te ontvangen voor KPN gebruikers

 

De Valkenswaardse Omroep Stichting werkt hard aan het verbeteren van de uitzendkwaliteit van de tv- en radio uitzendingen. Dit heeft geresulteerd in de overgang naar een nieuwe serviceprovider die de doorgifte van de tv- en radiosignalen verzorgt naar Ziggo, KPN en andere providers.

Het nieuwe VOS radio en televisie signaal wordt inmiddels doorgegeven bij Ziggo. Klanten bij Ziggo kunnen genieten van haarscherpe beeldkwaliteit, mooi geluid en de vernieuwde VOS kabelkrant op kanaal 36. Klanten bij KPN (en gerelateerde providers) moeten helaas daar nog even op wachten.

KPN geeft aan dat wijzigingen in signalen slechts enkele keren per jaar worden doorgevoerd, een proces dat de VOS (als kleine omroep) helaas niet kan versnellen maar wel de volledige aandacht heeft. Momenteel krijgen KPN klanten een tijdelijk testbeeld te zien.
Het goede nieuws is dat KPN inmiddels heeft bevestigd dat de VOS weer te zien zal zijn medio januari op kanaal 1415. Tot die tijd kunnen KPN kijkers de VOS online blijven volgen via de website, stream, YouTube, Facebook, of buurman die klant is bij Ziggo. Bedankt voor uw begrip.