Uitzending gemist

26
mrt

Burgemeester Anton Ederveen en wethouder Mieke Theus spreken de inwoners van Valkenswaard, Dommelen en Borkel & Schaft toe over de huidige situatie rondom het Coronavirus.

8
mrt

Hans van Breukelen sprak voor 60 ondernemende professionals in het Rijtuigenmuseum tijdens een inspirerende meeting georganiseerd door ondernemersvereniging JONG! Valkenswaard.

5
mrt
Aflevering 2 van onze serie rondom de werkzaamheden aan de nieuwe Grenscorridor N69 bij Valkenswaard. Deze keer het bodemonderzoek dat er gedaan moet worden rondom de opsporing van explosieven en ander (gevaarlijk) materiaal.
22
feb

Registratie van de Striepersgatse Carnavalsmis 2020, vanuit de Heilige Nicolaaskerk te Valkenswaard.

11
feb

Het Platform Gehandicapten bestaat 25 jaar in Valkenswaard. Door wethouder Mieke Theus werden daarom 2 vrijwilligers van het platform in het zonnetje gezet.

12
jan

Rondom de aanleg van de N69 vindt archeologisch onderzoek plaats. Zo is er een boerenerf uit de 16e eeuw blootgelegd en zijn er stenen voorwerpen gevonden. Archeoloog Jan Roymans legt uit hoe het in zijn werk gaat.

9
jan

Het jaar 2020 staat in het teken van grote zichtbare en onzichtbare veranderingen in Valkenswaard. Het was hét onderwerp tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis, waar ook nieuwe inwoners bij aanwezig waren.

Voor eerdere opnamen verwijs ik graag naar Youtube. Klik hier

Navigatie