Uitzending gemist

18
jul

Hoewel kinderboerderij De Kleine Meer in financieel noodweer verkeert werd het 25 jarig bestaan toch feestelijk gevierd.

15
jul

Het Sint Martinus Gilde bestaat 60 jaar

29
jun

Oud wethouder en CDA prominent Mart Wijnen heeft afscheid genomen van de actieve Valkenswaardse politiek tijdens een receptie, waarbij iedereen vol lof sprak over deze echte Valkeswirdse mens.

25
jun

Samen met wethouder Theo Geldens nemen we een kijkje bij alle faciliteiten van het nieuwe sportcomplex De Wedert in Valkenswaard.

16
jun

Dankzij een nieuwe opzet en route gaat het aantal deelnemers van de klassieke Pinksterrit in draf tempo omhoog, ook dit jaar waren er weer veel klassieke aanspanningen te zien rondom Borkel

09
jun

Een snuffelmarkt, optredens, live radio en een goed gevuld terras: de Dommelse Bellemarkt was voor de 10e keer een groot succes. We namen een kijkje en spraken met enkele Dommelse organisaties.

06
jun

Onder grote belangstelling is op zaterdag 25 mei het vernieuwde sportcomplex De Wedert geopend op sportpark Den Dries. Een aanwinst voor de Gemeente Valkenswaard!

31
mei

Presentator Koen Vlemmix wordt  vergezeld door VVD raadslid Sieka van Vlerken als sidekick.

Aan tafel worden de volgende onderwerpen besproken: organisatie van de kermis in Borkel & Schaft, de Brabo’s on Tour Rally en een vooruitblik op het nieuwe Kroostfestival in De Hofnar. Ook wordt er gesproken met een afvaardiging van het Politiek Café Valkenswaard over hun toekomstplannen.

Voor eerdere opnamen verwijs ik graag naar Youtube. Klik hier

Navigatie