Uitzending gemist

17
nov

De markt in Valkenswaard was weer het toneel van de jaarlijkse Amerikanen meeting en Shop ’n Roll.

17
nov

Een kijkje bij de jaarlijkse Seniorenmarkt gehouden in De Hofnar.

10
nov

Deze keer staat AperitiVOS geheel in het teken van de bekendmaking van het thema van bloemencorso 2019.

Presentator Koen Vlemmix wordt vergezeld door Michael Penders, zanger en entertainer uit Valkenswaard.

Aan tafel komen de volgende onderwerpen aan bod: Gabriella Buijs is de nieuwe voorzitter geworden van de stichting Bloemencorso Valkenswaard. Haar ambitie is om van het corso een Brabants evenement te gaan maken.Communicatie en publiciteit zorgt ervoor dat het corso bekend wordt gemaakt in de regio. Hier is een heel team mee bezig. Robin Wijnen is de communicatiemedewerker van het corso en samen met Cor Driessen van Valkenswaard Marketing lichten ze toe welke stappen er genomen worden om het corso op de kaart te zetten.

Het nieuwe thema van corso Valkenswaard wordt bekend gemaakt door Stefan Versleeuwen en Frank Maas van de thema commissie. Waar moet een goed thema aan voldoen, en waarom wordt er gekozen om te werken met een thema? Het tweetal licht dit aan tafel toe. Aansluitend maakt Frank Maas het nieuwe thema voor 2019 bekend: Bravo Brabant!

Ook wordt kennis gemaakt met een nieuw raadslid. Hanneke praat met Davey Gerlings, fractievoorzitter van CDA Valkenswaard.

Natuurlijk is er ook weer live muziek bij AperitiVOS. Chansonnière en theatermaakster Elke Vierveijzer brengt live met haar gitaar twee liedjes ten gehore.

03
nov

Bravo Brabant! is het thema van Bloemencorso Valkenswaard in 2019. Vanmiddag werd tijdens de opnamen van AperitiVOS het thema bekend gemaakt en we peilden meteen de eerste reacties.

02
nov

Tijdens ‘Eet met je hart’ kreeg de stichting ‘Met je Hart’ een cheque uitgereikt van € 15.000,- van ondernemersvereniging Validus. Samen op de bres om eenzaamheid onder ouderen in Valkenswaard te bestrijden.

27
okt

Herdenking van de bevrijding van Valkenswaard op 17 september

6
okt

Een nieuwe aflevering van de Valkenswaarde talkshow AperitiVOS!

Presentator Koen Vlemmix wordt vergezeld door carnavalist William Damen als sidekick.

Aan tafel komen de volgende onderwerpen aan bod:

Kai Bodewitz is een 18 jarige scholier met zijn eigen cabaret voorstelling.. Op 29 januari staat hij met de voorstelling ‘Doe ff gewoon’ in theater De Hofnar. In de uitzending wordt gesproken over de voorstelling en zingt Kai een nummer uit de voorstelling;
Op 6 september is het DigiTaalHuis voor Valkenwaard en Cranendonck geopend. Een samenwerkingsverband tussen de gemeenten en diverse maatschappelijke organisaties. Het DigiTaalHuis is er om mensen met laaggeletterdheid te helpen. Aan tafel wethouder Mieke Theus en Macha Mathijssen van Bibliotheek De Kempen;
Het Groot Striepersgats Liedjesfestival heeft een nieuwe organisatie. De jongens en meiden van CV Ketel gaan het carnavaleske festival op een nieuwe manier organiseren, dit jaar op 8 december in zaal Du Commerce. Aan tafel Erik Wulmsen en Ted van Hout van CV Ketel;
Netwerkvereniging JONG! Valkenswaard organiseert op vrijdag 26 oktober voor de tweede keer het Inspiratie & Kennis Congres in Valkenswaard. Een ondernemerscongres waarbij zo’n 400 enthousiaste en gemotiveerde ondernemers verwacht worden. Iris Cuijten, bestuurslid van JONG!, licht de plannen toe;
Tot slot wordt er ook weer kennis gemaakt met een nieuw raadslid. Deze keer Jan Kerkhoff van Vitaal Valkenswaard.
Natuurlijk is er live muziek bij AperitiVOS. Paul Brugel brengt als een echte troubadour 2 nummers onder begeleiding van zijn accordeon.

Voor eerdere opnamen verwijs ik graag naar Youtube. Klik hier

Navigatie