Uitzending gemist

14
mrt

In het kader van Spare & Share doken de clienten van GGzE De Boei in Valkenswaard de keuken in om te koken voor elkaar en voor de buurtbewoners. De middag werd druk bezocht!

05
maart

Registratie van de Striepersgatse carnavalsmis 2019 vanuit de H. Nicolaaskerk in Valkenswaard.

05
mrt
KIPPENVEL… dat kregen de bezoekers in de kerk tijdens de opening van de Striepersgatse carnavalsmis 2019. Het verleden, heden en de toekomst van het Valkenswaards carnaval openden onder de tonen van een prachtige hymne de mis.
28
feb

Clienten van GGzE De Boei Valkenswaard maken zelf de mooiste cadeautjes. Voor kleine prijzen zijn deze te koop in hun winkeltje aan de Pastoor van Vroonhovenstraat 1 in het centrum van Valkenswaard.

25
feb

Voor de Valkenswaardse senioren is het carnavalfeest al begonnen, zij werden door Stichting Carnavalsviering Striepersgat getrakteerd op de jaarlijkse minizittingen! We namen een kijkje bij De Zoete Inval

21
feb

Registratie van het Were Di Songfestival gehouden op vrijdag 15 februari 2019. Onder begeleiding van een band en orkest bestaande uit leerlingen deden er dit jaar 18 solisten mee.

09
feb

Presentator Koen Vlemmix wordt deze keer vergezeld door Prins Erik d’n Urste van Striepersgat en zijn adjudant Arnoud. Erik is de 66e prins van Striepersgat en aan tafel leren we hem beter kennen.

Striepersgat bestaat 6×11 jaar. In het kader daarvan is het Striepersgats Pop-up museum opgericht door een speciale werkgroep. Oud-prinsen Jan van Dijk en Camiel Bots vertellen wat er allemaal te zien is in dit bijzondere museum.

De jongste carnavalsvereniging van Striepersgat is Vijf vur Halluf Elluf. De vereniging bestaat inmiddels uit 21 leden. Aan tafel voorzitter Bas en secretaris Kim. Met hen wordt vooruitgeblikt naar het komende carnaval.

Tot slot wordt er kennis gemaakt met een nieuw raadslid. Hanneke ontvangt deze keer Renée Smulders van Helder & Gedreven aan haar tafel.

Natuurlijk is er live muziek bij AperitiVOS. De Striepersgatse Hofkapel brengt meerdere nummers ten gehore en de Hofmarjannekes brengen een mooie dans.

07
feb

De Striepersgatse Hofmarjannekes stelen de show bij AperitiVOS.

01
Feb

Een rondleiding door het striepersgats Pop-up museum. Een expositie ter ere van 66 jaar carnaval in Valkenswaard

Voor eerdere opnamen verwijs ik graag naar Youtube. Klik hier

Navigatie