Uitzending gemist

9
sep

Valkenswaard is een nieuwe wielerklassieker rijker, de Omloop van Valkenswaard. Een divers parcours met kinderkoppen en gravel. De eerste editie was tijdens kermiszondag in Dommelen waarbij Robin Blummen de eerste plaats pakte bij de Beloften.

26
aug

In het 2de, 3de en 4de weekend van september exposeert stichting VAART kunst in de Antoniuskerk. 28 Kunstenaars doenmee. VOS TV heeft een tweedelige serie gemaakt van deze bijzondere expositie. We maken kennisg met 6 deelnemende kunstenaars. Ze worden thuis of in hun atelier bezocht. In dit tweede deel komen Ria Behet, Anton Baeten en Toos van Mierlo aan bod.

24
aug

In het 2de, 3de en 4de weekend van september exposeert stichting VAART kunst in de Antoniuskerk. 28 Kunstenaars doenmee. VOS TV heeft een tweedelige serie gemaakt van deze bijzondere expositie. We maken kennisg met 6 deelnemende kunstenaars. Ze worden thuis of in hun atelier bezocht. In dit eerste deel komen Ingrid van Dooren, Margriet Hennekens en Neeltje Verhagen aan bod.

20
aug.

Valkenswaard is een nieuw en inernationaal georganiseerd evenement rijker, het City Mountainbike Festival. Mountainbiken op een spectaculair parcours midden in de ‘city’, of in ons geval dorp.

Voor eerdere opnamen verwijs ik graag naar Youtube. Klik hier

Navigatie