Vrienden van de Valkenswaardse Omroep Stichting

Partners VOSFM

 

Vrienden van de Valkenswaardse Omroep Stichting

Merel Bax

Harba Lorifa

Studio de gewone jongens

Jan Zwarthoed

Rob van den Dungen

Ruud Heisterkamp

The Targets

EG TAX Lawyers B.V.

Frans Janssen

Pierre van de Werdt

Waarom vriend van de VOS worden?

De steun van de vrienden van de VOS is onmisbaar! Als vriend van de VOS wordt u op de hoogte gehouden van de diverse activiteiten en gebeurtenissen bij de VOS. Als vriend steunt u de VOS om haar programma’s zo optimaal mogelijk te verzorgen en waar mogelijk uit te breiden. De VOS streeft naar kwaliteitsverbetering en daar zijn veel vrijwillige medewerkers voor nodig die opgeleid moeten worden. Vervanging en aanschaf van moderne apparatuur en goede huisvesting vragen om financiële middelen, die op dit moment onvoldoende aanwezig zijn. Door de steun van onze vrienden van de VOS kunnen we blijven werken aan verbetering van onze programma’s.

Met een gift laat u onze gemeenschap zien dat u de lokale omroep van uw gemeente steunt. Elke donatie is welkom. Indien gewenst wordt u, bij een donatie van € 20, – of meer, vermeld op deze pagina.

Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is een formulier in te vullen en op te sturen. Het formulier treft u aan op de pagina “contact”. Mogen we ook op uw steun rekenen? Hebt u nog vragen? Dan kunt u mailen naar: secretaris@omroepvalkenswaard.nl