Vrienden van de Valkenswaardse Omroep Stichting

Partners VOSFM

 

Vrienden van de Valkenswaardse Omroep Stichting

Mw. M.F. Damen

Harba Lorifa

Frans Janssen

Koen Vlemmix

Marcel Bax

Ruud Heisterkamp

Cock de Laat

Wil Wijns

Rob van den Dungen

Ko Hooyschuur

Mieke Ummels

Mw M. v.d. Water

Marius van Erp

Waarom vriend van de VOS worden?

De steun van de vrienden van de VOS is onmisbaar! Als vriend van de VOS wordt u op de hoogte gehouden van de diverse activiteiten en gebeurtenissen bij de VOS. Als vriend steunt u de VOS om haar programma’s zo optimaal mogelijk te verzorgen en waar mogelijk uit te breiden. De VOS streeft naar kwaliteitsverbetering en daar zijn veel vrijwillige medewerkers voor nodig die opgeleid moeten worden. Vervanging en aanschaf van moderne apparatuur en goede huisvesting vragen om financiële middelen, die op dit moment onvoldoende aanwezig zijn. Door de steun van onze vrienden van de VOS kunnen we blijven werken aan verbetering van onze programma’s.

Met een gift laat u onze gemeenschap zien dat u de lokale omroep van uw gemeente steunt. Elke donatie is welkom. Indien gewenst wordt u, bij een donatie van € 20, – of meer, vermeld op deze pagina.

Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is een formulier in te vullen en op te sturen. Het formulier treft u aan op de pagina “contact”. Mogen we ook op uw steun rekenen? Hebt u nog vragen? Dan kunt u mailen naar: secretaris@omroepvalkenswaard.nl