Programma’s VOS TV

VOS TV verzorgt naast de reguliere talkshow AperitiVOS diverse andere lokale tv-uitzendingen. Een enthousiaste groep van ca. 15 vrijwilligers is hier mee bezig. De programma’s van VOS TV zijn onder te verdelen in rechtstreeks (live) en speciaal opgenomen thema-uitzendingen.

Blijf op de hoogte van aankondigingen van VOS TV-uitzendingen door de lokale media, VOS TXT en deze website in de gaten te houden. De meeste uitzendingen worden na uitzending ook digitaal ter beschikking gesteld. Kijk hiervoor op deze website onder “Uitzending gemist” of volg het YouTube kanaal www.youtube.com/vostelevisie. Nieuwstips of aankondigingen van evenementen zijn altijd welkom bij de redactie van VOS TV. U kunt deze sturen naar redactie@rtvos.nl o.v.v. VOS TV.

AperitiVOS

AperitiVOS is de TV-talkshow van VOS TV. Het programma is een bonte mix van nieuws, “events”, cultuur en allerlei andere zaken die spelen in Valkenswaard. Het centrale punt van de show is de AperitiVOS-tafel, waar presentator Koen Vlemmix gasten ontvangt en waar het gesprek van de dag plaatsvindt. Elke aflevering wordt Koen vergezeld van een gastpresentator die samen met hem de show presenteert. AperitiVOS wordt opgenomen in de bovenfoyer van het Cultuurcentrum De Hofnar.

Politiek Café Valkenswaard

Het Politiek Café Valkenswaard is een discussieprogramma georganiseerd door de werkgroep Politiek Café Valkenswaard. Het programma bestaat uit drie vaste onderdelen. Twee keer twintig minuten met twee actuele onderwerpen uit de plaatselijke politiek. En een item van vijf minuten met als onderwerp ‘De agenda van de burgemeester’. Kijk voor meer informatie op: www.politiekcafevalkenswaard.nl.

24U VONKT!

Talkshow voor ondernemers. Eén keer per kwartaal zend VOS TV de talkshow 24U VONKT! uit. Dit programma wordt opgenomen in het Parktheater Eindhoven en bestaat uit interviews met aansprekende gasten uit het bedrijfsleven, een pitchpodium, theateroptreden en een stand-up column. De presentatie is in handen van David van Iersel.

PSV TV

Wekelijks programma rondom de activiteiten van voetbalclub PSV. Er zijn samenvattingen van wedstrijden te zien, interviews met spelers en medewerkers, de visie van Art Langeler en de rubriek Scoren in de keuken. PSV TV is elke vrijdagavond en zaterdagmiddag te zien op VOS TV.

Kerstnachtmis (live)

De kerstnachtmis wordt traditiegetrouw op 24 december rechtstreeks uitgezonden vanuit de Nicolaaskerk.

Carnavalsmis (live)

Al jaren één van de best bekeken live-uitzendingen van VOS TV. De Striepersgatse carnavalsmis wordt elk jaar op carnavalszaterdag rechtstreeks uitgezonden vanuit de Nicolaaskerk.

Themareportages

Bijzondere Valkenswaardse evenementen worden belicht in uitgebreide reportages. Bijvoorbeeld 70 jaar bevrijding, de Handelse processie en Maestro: Bravissimo.

Eventregistraties

Speerpunt van VOS TV is om meer evenementen en bijzondere voorstellingen in beeld te brengen. Succesvolle uitzendingen waren het Groot Striepersgats Liedjesfestival en het Were Di songfestival. Ook het Corso en Vogelverschrikkerfestival horen bij de Valkenswaardse Omroep Stichting en krijgen ruim aandacht op tv.

Over ons

De Valkenswaardse Omroep Stichting (VOS) is sinds 1987 de officiële lokale omroep van de gemeente Valkenswaard. Ca. 40 vrijwilligers zijn actief en vol passie betrokken bij het maken van radio, televisie- en kabelkrant uitzendingen voor Valkenswaard, Dommelen en Borkel & Schaft.

Frequenties

  • VOS FM

    107.4FM

  • VOS TV

    Digitaal via Ziggo, KPN, Telfort, XS4ALL, NLE en T-Mobile

  • VOS TXT

    Via ons TV kanaal en website

Contactgegevens

Studio locatie

Cultuurcentrum De Hofnar
De Hofnar 20
5554 DA Valkenswaard

Telefonisch contact

Redactie: 040-201 03 04
Secretariaat: 06-53397219
Radio: 040-201 09 04
Reclame: 06-53754430

© 2011 - 2024 VOS Valkenswaardse Omroep Stichting

Realisatie: WebinWeb Design