Vrienden van VOS

Mw. M.F. DamenHarba LorifaFrans JanssenKoen Vlemmix
Marcel BaxRuud HeisterkampCock de LaatWil Wijns
Rob van den DungenKo HooyschuurMieke UmmelsMw M. v.d. Water
Marius van Erp

De steun van de vrienden van de VOS is onmisbaar! Als vriend van de VOS wordt u op de hoogte gehouden van de diverse activiteiten en gebeurtenissen bij de VOS. Als vriend steunt u de VOS om haar programma’s zo optimaal mogelijk te verzorgen en waar mogelijk uit te breiden. De VOS streeft naar kwaliteitsverbetering en daar zijn veel vrijwillige medewerkers voor nodig die opgeleid moeten worden. Vervanging en aanschaf van moderne apparatuur en goede huisvesting vragen om financiële middelen, die op dit moment onvoldoende aanwezig zijn. Door de steun van onze vrienden van de VOS kunnen we blijven werken aan verbetering van onze programma’s.

Met een gift laat u onze gemeenschap zien dat u de lokale omroep van uw gemeente steunt. Elke donatie is welkom. Indien gewenst wordt u, bij een donatie van € 20, – of meer, vermeld op deze pagina.

Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is een formulier in te vullen en op te sturen. Het formulier treft u aan op de pagina “contact”. Mogen we ook op uw steun rekenen? Hebt u nog vragen? Dan kunt u mailen naar: secretaris@rtvos.nl

Over ons

De Valkenswaardse Omroep Stichting (VOS) is sinds 1987 de officiële lokale omroep van de gemeente Valkenswaard. Ca. 40 vrijwilligers zijn actief en vol passie betrokken bij het maken van radio, televisie- en kabelkrant uitzendingen voor Valkenswaard, Dommelen en Borkel & Schaft.

Frequenties

  • VOS FM

    107.4FM

  • VOS TV

    Digitaal via Ziggo, KPN, Telfort, XS4ALL, NLE en T-Mobile

  • VOS TXT

    Via ons TV kanaal en website

Contactgegevens

Studio locatie

Cultuurcentrum De Hofnar
De Hofnar 20
5554 DA Valkenswaard

Telefonisch contact

Redactie: 040-201 03 04
Secretariaat: 06-53397219
Radio: 040-201 09 04
Reclame: 06-53754430

© 2011 - 2024 VOS Valkenswaardse Omroep Stichting

Realisatie: WebinWeb Design